OPERASJONER! JA ELLER NEI?! (Therese - legg meg gjerne til som venn)

OPERASJONER! JA ELLER NEI?!


Heihei :-)


Tenkte jeg da kunne skrive litt om min mening om operasjoner på sin egen kropp som silikoner justering av nese, rumpe, ansikt også videre.  Så kan dere heller komme med innspill om dere er enige eller uenige på kommentar feltet.


Jada, til min mening om opperasjoer!! Jeg tenker på det slik som  opperasjoner er helt greit for meg er man missfornøyd med en del eller en liten ting av kroppen sin så må det være lov til å fikse på akkuratt den tingen eller hva man kan være missfornøyd med.  


Ta meg foreksempel, Ja jeg vil ta sillikon! Å det er ikke noe jeg bare sier fordi det er tøfft å ha store pupper eller sånn at alle guttene vil elske meg om jeg tar sillikon. Men jeg er missfornøyd med dem. Jeg synes dem er alt for små. Å det trur jeg nesten alle kan være enige i. Jeg bruker da 70A i bh størrelse å jeg er 16år. Ja alle vokser forskjellige men trur slik har det vært siden jeg fikk pupper faktisk å det er noe jeg vil gjøre noe med. Vis jeg er missfornøyd med en ting meg å jeg VET  det at det kan fiskes på eller bli mye finere. Så ja,  da synes jeg kan man å har murligheten til det så bør man gjøre vis man tenkt nøye igjennom det.


Det er jo mange som sier det at tenk på hva foreldrene vil og tenkt at da blir du fake  fordi moren og faren din lagde deg ikke slik. Å jeg respekterer det at noen kan mene slik at foreldrene kan bli lei seg eller at dem lagde deg ikke slik. Jeg skjønner at mange reagerer på alle de menneskene som forandrer hele kroppen sin da kan dere si det er ikke slik moren din lagde deg, eller at da er du fake. Da kan jeg forstå at noen vil mene det men det er tross alt noe dem har valgt og de er fornøyde med det. Så da må de få velge det slik. 

Sellom Heidi montag har tatt endel operasjoner så ser ut utrolig vakker ut, hun var allerede nydelig føre hun som alle de operasjonene men auansett så ser hun fantastisk ut.  Det hadde ikke gjort meg noe om jeg hadde sett slik ut !

- Hva synes du/dere om operasjon?

- LTLK

15 kommentarer

Becky

04.09.2011 kl.01:59

Jeg liker ikke operasjoner.... Jeg syns at alle bør godta folk sånn som de er... Ingen er jo perfekte

Kommentere tilbake?? <3
Hørt om like meninger? Jeg leser nesten aldri hennes blogg så jeg kan ikke si om jeg hermer eller hermer. Men dette er min mening slikt er det bare. kanskje du mener det er herming greit nok din mening men min er det som står rett ovenfor her!!

Lina Kristine

04.09.2011 kl.02:08

Du er jo bare 16 år! Mye kan forandre seg de neste årene (f.eks bh-størrelsen). Jeg snakker av erfaring!

Dessuten er det anbefalt å vente til du har fått barn. Store pupper kan du få tidsnok, uten silikon!

dagnyo

04.09.2011 kl.02:17

skulle jerne ligt å se ut som heidi =O) he he he....

sandra

04.09.2011 kl.02:23

Operasjoner syns jeg er ok hvis det er etter stor vektnedgang f.eks, eller redusering ved for store pupper som fører til ryggproblemer. Eller om man har vært i en ulykke osv osv. Selvfølgelig om man er misfornøyd og så er jo det noe man velger selv for å føle seg bedre. Men det må tenkes nøye gjennom, selv har jeg tenkt på oppløfting og kanskje litt redusering.

Mitt tips til deg..Du er kun 16 år, du vokser enda. Vent til du har vokst ferdig før du i det hele tatt bestemmer deg for noe.

LENASOFIIIE

04.09.2011 kl.02:30

jeg mener det kommer helt an på tilfellet! om man gjør det for andres del bør man tenke seg om et par ganger ekstra, men hvis det er for å kunne trives i sin egen kropp mener jeg det er ok. jeg mener ikke at man skal fikse på alle småting man er misfornøyd med, men i tilfeller der man absolutt mistrives med f.eks puppene sine, eller nesen sin kan operasjon være en utvei! likevel må vi huske at kroppen forandrer seg, så man ikke haster seg til en operasjon :)

Lisa

04.09.2011 kl.03:04

Husk at operasjoner også kan bli mislykket da. Og ALLE brystoperasjonen skaper arr. Tilogmed Heidi Montag angrer på utseendet sitt nå.

dropsofmylife

04.09.2011 kl.03:55

Operasjoner er helt ok i mine øyne, folk må få gjøre hva dem vil. Det dumme er jo at det er et press på å se retusjerte ut, og at mange operasjoner mislykkes veldig.. Vi lever i et trist samfunn på mange måter :)

Maria<3

04.09.2011 kl.05:04

Som andre har påpekt så kan det være lurt og vente noen år før du tar en endelig avgjørelse , kroppen din er enda i utvikling !! :)

Ang. operasjoner så synes jeg det blir helt snålt om man skal forandre ALT ved seg selv , fra pupper , nese , lepper an the list goes on ... da bør man heller få noen timer hos psykolog , for mange ute i blogg verden har tydelighvis store vrang forestillinger.. når man er pen og vil forandre hele seg , da er noe riv ruskende galt.

Så har man jo dem som allerde er full proppa i silikon som skal ha mer .... TRIST !!

Naturlig skjønnhet vil ALLTID være det peneste og det mest SEXY...

Men samtidig forstår jeg deg om du har veldig komplekser for små pupper , det jeg ikke forstår er når noen ødelegger seg selv ved utallige operasjoner ..

Heidi montag ser ikke så bra ut lenger , joda puppene er freshe nok dem , men tenk hvor retusjert hun er .. hun er ikke penere enn hvilken som helst annen søt jente ,, bilder kan BEDRA , håper dere veldig unge skjønner det .. !! ;)

Hun angrer jo også.. Det ER kjipt det , så man skal tenke lenge og nøye før man legger seg under kniven ......
Syns naturlig skjønnhet er uansett best :)

illusion - fotoblogg

04.09.2011 kl.09:33

Jeg syns ikke det er noe galt i en liten operasjon hvis du har komplekser med en bestemt kroppsdel, og det virkelig vil gjøre deg lykkeligere om du endrer på den.

Men jeg synes det blir for mye når det går så langt at hele kroppen blir plastikk, og at vi bare kan endre på hver minste lille feil. Dessuten liker jeg ikke at samfunnet er blitt sånn at man må se sånn og sånn ut for å føle seg vel / bli akseptert.

scorsese86

04.09.2011 kl.09:38

Legg på deg, så får du større pupper. Naturlig store pupper er digg, fake er fake.

Linn Janette<3

04.09.2011 kl.09:47

Kjempe fin blogg. Håper du vil kommentere tilbake<3

J a s i s

04.09.2011 kl.10:28

uff hater sånn

Victoria Bekkevold

04.09.2011 kl.11:59

Jeg syns det er helt greit om du har en liten feil på kroppen som du veldig gjerne vil fikse så du kan føle deg litt perfekt også !!

Men er litt imot de som tar mye silikon og botox og slikt !! Det syns jeg bare er tull..hits