Ny sponsor folks. (Therese - legg meg gjerne til som venn)

Ny sponsor folks.


Hej hej søtinger. :-)

Okei, først og fremst vil jeg bare ha frem det at bloggen min ser ganske så tafatt nå men det varer virkelig ikke lenge. Har bestillt design av en søt jente ved navn Kine. Så gleder meg til å se resultatet :-)


 Blitt sponset av Miinto.no 

Liten info og denne nenttbutikken. Jeg synes det er så utrolig mye fint der å blir helt satt ut hvor mye det går ann å ha. Absolutt alt mellom himmel og jord. 

På Miinto så har de avtaler med 150 forskjellige butikken registrer det 150 butikken.  Og det er da over hele landet og det er og det er 628 forskjellige merker. Som Convorse sko  og D&G, Tiger og masse andre forskjellige merker. Det er jo da tross alt 628 forskjellige merker så ikke det er så mye der.  

Og da en annen ting som er ganske så villt. Okei, tenk dere dere skal shoppe sko på convorse på nettet og da betaler du jo en sum i frakt. Og du skal også inn på h&m (som ett foreksempel ) da må du også betale en viss sum for frakten i den butikken. Og da vis du tenker at du skal innom kanskje fem forskjellige nett sider for å kjøpe forskjellige ting. Hvor mye bruker du da ikke i frakt?

Så da er greia... gå på MIINTO.NO det kan du handle i masse forskjellige butikker og betale kun en frakt for alle de stedene du shopper i fra. Uansett hvor mange forskjellige butikken du handler i fra så blir det bare en frakt. Så kom igjen folkens. Er ikke dette rått eller hva?


MIN LILLE ØNSKELISTE DER I FRA! Så dere kan også få se hvor flott tingene er der ifra.
Tree utrolige fine ting som dere virkelig burde ta en titt på.

 http://www.miinto.no/p-2182-veske


http://www.miinto.no/p-7746-tribeca-kjole


http://www.miinto.no/p-5545-converse

 6 kommentarer

Celinn Jensen

17.09.2011 kl.16:41

kult :D

Victoria Bekkevold

17.09.2011 kl.18:00

Disse har spurt om og bli min sponsor også :)

SponsetBlogg.no

19.09.2011 kl.17:18

Du må innfri alle kravene for å få gavekort, du mangler bare bilder av produktene: sponsetblogg.no/sponsorer/miinto-no
SponsetBlogg.no: når jeg gjorde det så fikk jeg ikke lagret bildene så jeg fikk ikke lagt ut produktene ;O men kan prøve igjen
SponsetBlogg.no:Sånn da er alt på plass :-)
stilig :Dhits