Blogg (Therese - legg meg gjerne til som venn)
Blogg

Tydeligis......


...Ingen som forstå det at jeg har byttet blogg siden det er fortsatt folk som går inn på denne bloggen og kommenterer. 


Så legg meg gjerne til som venn på denne liken www.thereselilli.blogg.no. Eller bare titt innom :--9 

Sjekk det ut.


Heihei :- )

Bare forteller at jeg har fått ny blogg, lagde den i går egentlig kun for morro skyld men har nå valgt og beholde den siden har allerede fått veldig mange lesere så kom og se dere også.


www.thereselilli.blogg.no     www.thereselilli.blogg.no       www.thereselilli.blogg.no  


TRYKK HER FOR OG KOMME TIL BLOGGEN 


 

I love this picture


Yes i do!♥

Jeg synes ikke bilde er noe sånn oh wow liksom  og hadde ikke dratt og kjøpt meg det heller. Men har hatt dette bilde på soverommet mitt ganske lenge så nå har jeg flyttet det ut i stuen min.

Men grunnen til at jeg elsker dette bilde så utrolig mye er fordi min vakkre oldemor Lilli laget dette. Hun var visst veldig flink på hånden i forhold til meg. Men hun gikk bort for noen år tilbake så må ha noe som kan minnet om henne her i hus.

I love you Grandma♥
- HVA SYNES DERE OM BILDE? 


 

TIPS TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM, NOE TIPS?


Heiheiiii.

Nå som jeg da har små startet med og blogge igjen så trenger jeg jo noen tips til hva jeg kan blogge om. Hva er det dere lesere liker og lese om? Kom med tips til meg.

Har jo da noen tips til hva jeg kan skrive om som foreksempel hva jeg har gjort den tiden jeg ikke har opptatert på bloggen min. Mye morro som har skjedd i tiden, så det blir gøy. Og litt annet forskjellig så følg med videre på bloggen min og kom gjerne med tips til hva annet jeg kan blogge om. 

TUR TIL MORMOR OG MORFAR


Hejsann < 3


I går var jeg hos mormor og morfar med mamma og vi hadde det utrolig korselig, spiste kjempe god mat. Som sikkert mange andre har også så er mormor/bestemor jævla flink i å lage mat. ÅÅ elsker maten hennes♥♥♥♥♥♥♥

Og fikk også vite en veldig god nyhet, denne julen skal vi kanskje feire julen sammen igjen, som en ordentlig norsk familie. Vi har faktisk ikke feiret jul med mormor og morfar siden jeg kanskje var fem eller seks. Husker den lille blå kjolen min som jeg fikk i julegave. Og husker veldig godt at jeg hata julenissen siden den jule nissen vi fikk var skikkelig skummel.  Skal kanskje til og med dra en tur sammen på nyttår saften <3 Åhhh god tid fremover.


Tenker også å komme med min ønskeliste ut på bloggen, er fortsatt veldig usikker på hva jeg ønsker meg men. 


Slik så jeg ut på vei til mormor og morfar. Hehe de begynnte og lure på hvor vi ble av siden mamma brukte alvorligtalt 10 minutter opp trappen til dem. Og hun døtta i seg nesten alle vafflene. Haha, må le av ho.
 

JULEN NÆRMER SEG


Heihei ♥ Vakkringer


Nå er det endelig snart jul. Gud a meg som jeg gleder meg til julaften denne julen, Skal faktisk kanskje litbringe julen min med min vakkre familie og ikke minst kanskje kjæresten min som jeg snart har vært sammens med i syv månder.

Og broren min har flyttet hjem igjen og det er jo også veldig bra, Han har nettopp blitt 18år og da flyttet han, Men kom fort hjem igjen. Hehe må jo ha en pc og blogge i fra jeg å?  hehe, bedre å blogge på en stor pc en mini pcen til mamma. 

Og, det er jo blåfjell på tv`n også sellom alle her mener det at jeg er blitt for stor til og se på blåfjell? Hva er det for no tull.. Man blir aldri for stor til litt god start på julen med litt barne tv. Hehe sellom jeg ikke har sett blåfjell de tre dagene det har gått enda men. I dag skal jeg se.

Jule gaver i år blitt vanskelige! Har ikke begynnt enda, men aner virkelig ikke hva jeg kan finne på. Vet til min mor og min kjæreste men  venner aner jeg rett og slett ikke. Så vis dere vet noen gode tips så spytt ut. Hehe.


Dette året ønsker jeg meg tattovering og en ny piercing i leppa. Det er dewt jeg vet. 
    


Hehe, har dere gjort klar ønskelista enda?

 

SES ETTER JUL


Heihei babys.

Nå har jeg null blogglyst. Det er virkelig ikke morsomt når det tar ca ett kvarter,halv time og få ordna ett lite innlegg med nesten ingen bilder og veldig liten tekst. Og det tar virkelig så lang tid på ett lite blogginnlegg.

Så da velger jeg og ikke blogge før etter jul. Kanskje jeg er heldig og får pc til jul eller noe, sellom det er veldig liten sjangse.

Kan hende jeg kommer inn med noen få innlegg innimellom  føre jul, siden det skjer noe alltid noe rundt jule tidene. Så vil komme noe men akkuratt nå velger jeg og slappe av litt og ikke sitte på en ødelagt pc! 

Håper dere følger meg når jeg starter igjen. Love ya bitches <3Men btw, er det noen som vet om hvor man kan kjøpe exstensions clips? lengden skal være 66 eller 70 cm lang hår? Leter og leter. Trenger nytt hair exstensions. Kiss beautyfulls <3 

BURSDAGS FEIRING MED HODEJEGERNEDa har jeg og familien hatt en liten bursdags feiring for min vakkre mamma, Gratulerer på forskudd♥♥♥  Med det har vi laget godt mat og spist gode kaker. Og selvfølgelig fant vi Hodejegerne i butikken, Og da måtte vi kjøpe den. 

Så vi har kost oss veldig med god mat og kaker til hodejegerne!


Men kan si litt om filmen i samme slengen, og det er viktig for dere som ikke tåler mye blod, Til dere annbefaler jeg den ikke!! For det er veldig mye blod i mange av sener i filmen.
Men dere til dere som elsker mye blod, fart og spenning, og ikke minst at dere kanskje må tenke litt i filmen så er denne filmen veldig bra!

Jeg selv er ikke en kjempe stor fan av blod og gørr, men elsker action så denne filmen likte jeg veldig godt. Utenom da jeg måtte ta hendene foran øya! Det er noen veldig sterke sener og veldig mye sprøtt som skjer.

Filmen har fått 5 i terning kast av veldig  mange samt vg, nrk p3, Aftenposten, Dagsavisen og noen flere. Filmen har fått bare femre.

Men ellers digget jeg filmen ♥♥


                                           

                           

                                                   
 
 


 

TYRKIS PEBER - TO HOT TO HANDLE?Dette innlegget er sponset av likenshare ! (trykk på linken )


Ny tyrkis pepper er på test og min første reaksjon når jeg åpnet posen var, Dette er ikke Tyrkis pepper!! Vi alle smakte på den i huset! Og kan si det sånn en synes det smakte som plastik og spytta den ut.  Jeg synes den ikke var dårlig eller no men ikke noe veldig god! Selv min kjære mamma smakte på den og hun dyttet  i seg bare flere og flere! HAHA, Hun likte den, Men ingen av oss andre.

Det to forskjellige smaker og den ene er mere sterkere enn den andre. Jeg selv smakte ikke noe sterkt i noen av de. Som dere alle vet så er den vanlige tyrkis peppern som ett sukkertøy med en stærk smak midt inni. Men den nye er myk og ikke noe sterk utenpå eller innenpå.   Så jeg annbefaler den ikke til noen, utenom de som liker mykt og rar smak! Hehe.

Men som dere ser på pakkningen så ser denne mye sterkere ut enn den orginale men det er den absolutt ikke. Jeg selv foretrekker den orginale eller denne.

                     

                     

                     

                   Men smak og behag.
 

DRØMME MAIL - VINN VINN


Heihej♥

Siden jeg ikke har noen kamra siden det er blitt helt ødelagt. kan heller ikke si det at det er det nyeste kamera heller siden det var nok ett par år siden det var på moten ja! Og siden jeg snart ikke har noe pc heller, siden den ble ødelagt av ett uhell med kjæresten så bruker jeg egentlig en hdmi kabel for å få en pc skjerm og bærbare pcn min så jeg får sett hva jeg er inne på på pc. Så sånn har jeg murlighet for å få blogget og tittet på mail. Utrolig at det går.


 Så derfor har jeg valgt og prøve og se om jeg har en sjangse til og vinne. Vil dere være med, Sjekk linken under.

Men hva er min drømme mail som jeg kan få? Mm, jeg er veldig skeptisk siden det kunne sikkert vært tusen ting som jeg kunne ønske jeg kunne fått på mail.

Men akkuratt nå så må det nok være det at jeg har vunnet kamra,pc og telefon. Alvorligtalt, min pc er på sine aller siste værs den klikker hele tiden så jeg kan ikke ha noen ting på pc`n. Når jeg da skal blogge og skal ha med bilder så må jeg finne minnepennen min og legge dem inn og slette den etter jeg er ferdig med dem. Kan ikke ha noe inne på pcen. Og det veldig skipt siden jeg holde styr på den lille minnepennen det går absolutt ikke. 

Noen bilder av min pc og Kamra. Dette er jo da akkuratt min drømme mail og få. Så håper jeg har en sjangse!

                     

                     

                     

                        
  


hotmailvinn

Slik får du Valentino-flettenFørt så ser dere sikkert det at jeg har buttet design igjen. Utrolig nok men har funnet en siden med masse gratis desig så vis det er noen som mangler design på inn sin blogg så (Trykk på linken )bloggdesign . Det er utrolig mye fint der, det er en svensk design side men det funker uansett. Vis dere trenger hjelp bare kontakt meg så hjelper jeg gjerne.Men til overskriften vet dere hva Valentino flette er? Kanskje noen vet men sikkert ikke alle så derfor kan jeg vise dere steg for steg.        Dette innlegget er tatt i fra Minmote. Så dere kan også gå inn der og titte.

     Dette er en Valentino flette.


Dette gjør dere

1. Begynn med å sette opp en del av håret midt på hodet i en spenne, for å holde det unna håret rundt ansikt, nakke osv. mens du fletter. Men husk du må ha nok hår hengende løst til å flette rundt hele hodet.
2.  Start på fletten omtrent midt bak ved nakke.  Hvis du er dreven på fletting og klarer å gjøre det uten å se i et speil, vil du kunne klare det selv. Hvis ikke kan det være lurt å få noen til å hjelpe deg  i begynnelsen.

Viktig og flette riktig, men krever ikke alt for mye. Pass på og flett i fra midtpå bakifra og sidlengs opp mot høre.
Og ikke glem at du skal få fletta rundt hele hode ditt.3. Fortsett å flette foran, men la håret i spennen forbli oppsatt.
Frisør-Evelyn forteller at det ikke gjør noe om fletten ikke blir perfekt ? looken skal være litt bohem og rufsete!

4. Flett deg helt tilbake til der du begynte ved nakken på bakhodet.
5. Fortsett å flette ned hele hårlengden når du er kommet helt rundt. Fest så med en liten strikk.
Dra gjerne litt i fletten fra hårfestet, slik at den blir litt løsere, mer «tilfeldig» og rufsete. Sexy!

Gå så over hele sveisen med hårspary for å holde det på plass.

6. Fest fletten i en Z-form med en tynn hårnål eller spenne der fletten først begynte.
Deretter fester du den i nakken og til slutt på andre siden igjen. 

   7. Løsne håret fra spennen på midten av hodet og tuppér det. Gå over tupperingen med            hårspray.

  8. Gre det tupperte håret glatt over på overflaten, men pass samtidig på at du beholder volumet.9. Fest Alt det løse håret med noen hårnåler over fletten midt ved fletteskillet.

10. Flett resten av det løse håret og fest det med hårnåler i en S-form over festet og den forrige fletten.

Og da er fletta ferdig, det kan være lurt og løsne fletten litt så det ikke er så veldig strmamt. 

 
Håper dere fikk fin hjelp til dette. Gå også inn på minmote mye fine tips.  


 

BIG BROTHER                                                                                Hola♥

Da er det straks tid for brigbrother. Er egentlig en stor stalker der ass, ser på det døgnet rundt ser på det på tv`n men også på internett, har abonnoment så får sett akkuratt når jeg vil.
- FØLGER DU MED PÅ BOG BROTHER?
 

FYFAEN!Sorry for ordspråket men har desverre ikke annet ord for det enn FY....   

I går som sikkert mange så kom mw3 ut i butikkene og da er det åpent i fra klokka 00 til 01 og da er det kø i gatene for å få det spillet. Og jeg var en av dem, kjæresten min måtte ha det så vi bestemmte oss for å kjøre ned med scooter. Og alt gikk bra helt til vi NESTEN kjørte på ett rådyr.

Heldigvis klarte vi å styre unna med jeg hadde bestemt meg for å ha beinet litt utover siden blir dritt sliten å bena sånn.  Og akkuratt da Kim klarte å kjøre forbi så så klarte han å  løpe på beinet mitt. Er ikke helt sikker på ossen det skjedde siden jeg hadde ansiktet mitt ned så jeg så ikke stort. Så vi bråbremsa og stoppa for å titte etter rådyret men den løpte bare sin vei. Så det gikk nok bra med han. 

Men benet mitt, gikk det ikke så bra med!
Dere ser godt at den er litt blå men men blitsen gjorde sånn at det ikke syntes så mye. Mn det er litt blå`ere

 - Har dere opplevd noe sånn? 

BILDENE ER KOMMETHejåå♥♥♥♥♥♥
Endelig bildene er her!

Da har endelig bildene kommet og jeg ble veldig fornøyd med mange av bildene. Så tusen takk til valerie for at du ville ta bildene, ble utrolig glad for at du spurte.

Sjekke ut siden hennes om dere er intresert i å titte på andre bilder hun har tatt med andre modeller som hun ville ha. Jeg som var så heldig og hadde med meg en god venninne så det ikke skulle bli så veldig kleeint. Men vi pratet mye alle tre og hadde en veldig bra morgen/ettmidag eller hva det blir. 

Linken hennes ligger her. 

http://www.flickr.com/photos/vka_photography/sets/72157627823158894/ 

Her er noen av bildene som ble tatt i dag, er veldig fornøyd. Gleder meg til deres mening på bildene

- Hva synes dere om bildene?♥♥ 

MITT ANNKTREKK FOR SHOUTEN I DAG.


Ok, jeg er sykt spent på resultatet av bildene klarer nesten ikke tenke på noen annet.♥♥♥♥♥♥♥


Nå sitter jeg bare å venter på at jeg får en liten sneak peak av shooten i dag. Så får og oppholde meg med noen annet enn de bildene så kan  jeg vise dere hva jeg hadde på meg i dag når vi tok bildene. 

Jeg synes klærne er noe enn helt annet enn hva jeg ville gått rundt med i byen med synes de ble veldig fine når jeg fikk dem på meg og fikk fisket litt på dem.
Dere ser ikke alt like godt kanskje med dere får se bildene så fort jeg får de så da skjønner dere kanskje litt mere. 
- Hva synes dere om anntrekket? 

Fått model tilbudAller først  vil jeg si YEEEEES!


 I dag fikk jeg en epost av en dame som veldig gjerne ville bruke meg som sin modell. Og selvfølgelig har jeg lyst ti dette. Ble så sykt glad når jeg fikk denne eposen .

Dette er noe jeg gleder meg til mormor og tanten til mamma har altid sagt det at jeg kunne blitt det. Og idag fikk jeg eposten om å bli det. Fyyy som jeg gleder meg.

Og nei dette er ikke for å skryte bare så dere slipper og kommenterer  Du skryter eller du trur du er perfekt.  Dette skriver jeg fordi dette er noe som jeg synes er gøy og kan bli ganske spennde.

Og foreldrene sjekker dette nøye og skal ha med meg en venn eller kjæreste eller kanskje moren min.

Og dere skal selvfølgelig være dem første til å få se de bildene.


Do you know everything about me?
Det aller første jeg tenkte å starte dette innlegget med er, Hvor i all hverden er krykkene når man trenger dem!  Klarte på en eller annen teit måte sist jeg var i byen og skade benet mitt, noe som gjør det gryslig vondt!

Men tilbake til overskriften. Vet dere lesere alt om meg? Nei!? det gjør dere absolutt ikke så kan dere få vite litt om meg nå.

Dere vet jo at jeg er 16 år bor og muttern og bor i en rykte by Halden men mere juicy stuff kommer skjem nå.

 Heter egentlig ikke Linn Therese Lilli kirkeng, heter linn Therese Kirkeng. Men grunnen til at jeg har valgt 
                 bruke Lilli er fordi oldemoren min hun døde når jeg var liten og da har jeg veldig lyst og ta vare på navnet 
                 og bruke det selv som ett minne.
                 

 Jeg hadde allerede tanken og få barn når jeg bare var 15 år! Men slapp helt av jeg ikke dum nok til det.  
                  absolutt vente en god stund til jeg ha passe på en døgnerundt. Holder med å sitte barnevakt i noen timer
                  for øyeblikket.

 Jeg har vært "EMO" når jeg gikk i 8ende klasse. Eller synes det er litt feil ord og bruke men kan heller si
                  likte å kle meg i svarte klær og litt hullete strømmper i ny og ne. Ble nok litt påvirket av mine så kalte nær -
                  meste venner. Men gjorde noe kutting eller slike ting som egentlig mange emo står for. Kan heller si det
                  at jeg var en glad/lykkelig svart jente.
                      Ett veldig gammelt bilde av meg og marie
Dere har hørt det mere enn en gang men må bare si det igjen. Jeg han en fantastisk kjæreste. Har vært
                 sammen snart ett halv år. 
                 

 

 Og det siste og det BESTE. Jeg elsker mine lesere ♥ LOVE YOU GAYS♥ 

Hair extensions!!!


Hejhej ♥

Da har jeg kjøpt meg clips hair exstensions og er så utrolig fornøyd altså! Føler det at alt klær passer enda mye bedre nå. 

Men nå har jeg startet igjen og blogge! Har fikset bloggen min igjen og må bare beklage til dere at jeg ikke har blogget på en stund!

Men mere om håret og sånn kan dere få se litt senere, Kamra har forsvunnet så må lete og lete! 

Bare elsker elsker elsker håret og er super fornøyd!
I miss my old best friend!


Tenker mye på min gamle bestevennine! Altså min ekte bestevenne! Har hatt mange falske venner og mye uærligheter igjennom tidene. Mye vondt mye godt!

Men som jeg ser på det nå er det forsent å ta det opp igjen! Alle går videre og  det har nok nettopp henne gjort også! Har ikke tenkt så veldig mye på det føre nå og det er kanskje nå jeg savner henne aller mest! Er nok mye av at vi stoppa og være så gode venner/ søstre som vi var fordi jeg ble dratt lengere og lengere vekk og jeg hjalp nok til å dytte videre. Noe som jeg kanskje kan angre utrolig mye på den dagen nå!

Jeg hadde jo ett utrolig herlig vennskap med hun og ikke minst familien hennes! Så nesten på dem som min egen familie. Jeg savner alle lange nettene opp om kvelden som vi bare prata tull.  Og ikke minst de pongpongene våre sto ute midt på natten og skrek (stakkars naboer ) og danset og shaka RÆVA ut i løse lufta! savner det og alle minnene våre, som brunkrem krik og så rett å slett ut som svarte!! 

Savner oss vennen min! Men uansett håper du har det bra nå og husk jeg savner deg mere enn mere! 

Svinesund handling! GODIS!


Hejheeej :)

Unnskyld utrykket men faen i helvette, hikker for fjerde gang i dag! Begynner virkelig å bli irriterede. 

Denne fredag har væt DØDS kjedelig! Ikke en dritt å gjøre i Halden! Å da siden jeg å mamma har  vært dritt sugne på godis bestemmte vi oss for å gjøre til svinesund.
I Godis huset  har dem alt vi trenger av drikke og godis i lange baner.
 Vet at det egentlig skal være frukt og grønnt å alt der men hos meg er det capri!!

 Da kan fredags kvelden starte.Med godis og litt bogbrothers eller hotel cæsar. Eller kanskje one tree hill litt skeptisk enda. Bare gutten min kommer hjem! Føler meg litt lownly akkuratt nå.

- Hva skal dere gjøre på en herlig fredags kveld? 

ETT SNEV AV HØSTENS MOTE - Militær army, green, boots and jackets


Hejhej♥

Ett lite snev av høst moten! Mye av det er fargen grønn og da blir det Militær farger! Mye spesille ting her høye sko, lange jakker, vester. Hva synes dere om dette? Grønnt lism?
BUKSE OG SKO I ETT! (ROSA) HOT OR NOT?


Heejjjaaa♥


HAHA! I det jeg tittet litt på google on høst moten 2011 så fant jeg noe utrolig tett! Haha! Må le, jeg kan ikke si noe annet enn at dette er utrolig stykt. Det er iallefall min mening!
Så ja? Hva synes dere? HOT OR NOT? 
 

Kjærligheten er utrolig viktig og utrolig herlig når man virkelig merker den!


Hejjjjjaaa ♥


Kjærlighet er noe av det viktigste i værden! Og det er til Familie, venner eller Kjæresten. Jeg synes det er veldig viktig å vise til personen at man bryr seg og er veldig glad i dem eller elsker dem!

Så vis kjærligheten!

I dag den 13 oktober har jeg og min kjæresten vært sammen i 5 månder! Noe som jeg er utrolig glad for. Fem månder men gutten min har vært veldig korselige og vært mye følelser!  Tusen takk for fem fine månder med gutten min. Elsker deg stumpen min! - Har du en kjæresten? hvor lenge har dere vært sammen nå? 

Min sminke mappe!


Heeeejjjjjaaaa♥


Ført vil jeg bare alle de kommentarene som kom inn på innlegget om mobbere var utrolig hyggelig! Trur hun blir glad for å se! Å se at det er så mange som bryr seg.

Ja! Har fått noen spørsmål om jeg kunne vist min sminke pung! Så  hvorfor ikke? er vel ikke så ille det. Så her er bildene. 
Litt møkkete kan man vel si!


- Hva synes dere?  

Uggs `A er oppe for vinteren!


Hejhej♥

Litt liten tid alt for mye å gjøre. Fikk besøk av min lille søster og det krever sitt å ha hun der. Så måtte jo da farge håret hennes og sminke hun rette håret alt på en gang om trent. Skulle nok hatt flere hender enn to. HAHA!


Men ja!! Da er mine uggs fremme og jeg er klar for kulda! Kulda har jo vært her en liten stund allerede nå men jaja. Eneste jeg da mangler er ett par nye sko og en vinter jakke så alt i boks. 

Kan jo si at de trengs en vask det er jeg 100% sikker på iallefall! 

- Har der uggs, og klare for vinteren?
 

MOBBING, BAKSNAKKING! ETT EKSEMPEL HER!


Heihei. ♥

Har en vennine av meg som har slete i noen år med mobbing, baksnakking, selvskading  og plage av vekt og videre. Å nå har jeg snakket med hun og spurte om hun kanskje hadde lyst til å poste ett innlegg som jeg kunne legge ut på bloggen min som dere kan lese å tenke litt rundt på. 

Dette er ett lite blikk av hennes liv og det er mange andre som har det værre og kanskje er enda lengere nede. Og håper til alle dere som har moppet folk dag etter dag kan ta en titt på dette og se hva mobbere kan gjøre med andre mennesker.  La hverandre være!!!

 

Det og gå fra sjuende til åttende klasse er et stort steg. Når du begynner på ungdomskolen blir på en måte alt et stort press, alle begynte og snakke om vekt,utseende,populæritet, alt mulig. jeg var en av dem som virkelig ikke hadde noe til selvtillit, og jeg er fortsatt en av dem som ikke helt tror på meg selv. I åttende var jeg en slaks "emo" og jeg ble mobbet mye pga det. i niende byttet jeg til vanlig stil fordi emo var ikke lengre meg. Ting ble værre. folk mobbet mer,jeg var ikke pen nok,tynn nok. Jeg fikk så mange stygge meldinger over nett som ingen faktisk vet om. Jeg ble lagt ut på nettby med navn så alle som leste det skjønte med engang det var meg det var snakk om. Jeg begynte og skulke, og ikke bare litt. Det ble så ille at jeg tilslutt sluttet helt på skolen, mamma og pappa skjønte jo ikke noe i begynnelsen,hvorfor villle jeg ikke gå?.   De rett og slett tvang meg ut døren fordi de trodde jeg ikke ville på skolen fordi jeg var trøtt eller lat, Noe som ikke var problemet. Jeg gikk opp bakken ,sto og ventet bak et hus på at bussen skulle kjøre forbi,for og så gå hjem igjen, noen ganger gikk jeg på skolen,men dro hjem igjen i løpet av 1-3 time,for jeg ville ikke se dem som mobbet meg,jeg ville ikke ha blikk fra dem. jeg så meg selv i speilet og følte meg tapt, alt jeg tenkte var " her er det litt flesk." jeg ble rett og slett obsessed. alt jeg tenkte på var vekta,  jeg sluttet og spise,stakk fingern i halsen for og miste noe. jeg ville bli tynn. Jeg kan faktisk si jeg aldri følte meg pen,virkelig. Tilslutt orket jeg ikke mer, og begynte med selvskading. hvorfor? Av en grunn ville jeg heller føle smerte fysisk og ikke psykisk. jeg prøvde og glemme,men det klarte jeg ikke. Jeg har prøvd på så mye, jeg så ikke på livet som noe glede. jeg ville ikke mer.  En dag var det enn venn av meg som hadde merket til armen og spurte hva faen jeg drev med. og jeg fortalte den personen det,alt sammen. Og da sa h*n "  Du er nydelig på din måte,uansett hva folk sier om deg. Du er vakker for meg og alle om er glad i deg!" og da innså jeg det. Jeg ville ikke mer av det jeg drev med. 10 Klasse kom jeg tilbake på skolen og alle trudde jeg hadde skulket fordi jeg ikke gadd skolen,ingen viste hva jeg hadde gjordt,og ingen viste hva jeg følte. Ingen viste at i løpet av 9 klasse ville jeg dø. ingen viste det. Nå er jeg sterkere.jeg vet hvem jeg bør holde meg unna og hvem som er der for meg uansett. 

 

Grunnen til at jeg forteller dette. er fordi jeg har ingenting og gjemme. Jeg er ikke stolt av den tiden,men det skjedde og jeg var lagt nede!. Jeg vet at det er mange som har samme problemer og kansje værre, og jeg vil hjelpe. Bare lytte og fortelle det til noen som har gjennom gått noe lignene.


Det er mange mennesker som har vondt og sliter med livet sitt. Så spør vennene dine ofte om alt er bra og ikke minst husk og si at du er glad i dem og vis omsorg. Og hjem andre til og stoppe mobbing ikke bare stå å se på mobbingen skje!
Tenkte også å ha gjester innlegg på bloggen min fremover så om det er noen som det er noen som har noe på hjertet  skriv en epost til meg og det dere vil skrive på bloggen min så poster jeg det! BTW!!! DET ER ANNONYMT!
Min epost er : thess.blogg@hotmail.com


- Hva synes dere om mobbing? 
 

 

Byen med gode mennesker + Outfit


Hejjjjaaaa♥


Fant plutselig ut det at jeg og Marie skulle dra til byen i dag å se etter noen kjent folk rundt i byen og Ungdomshuset var jo åpent å møtte mange herlige mennesker.  Var mye med min vakkre søster Nathalie og Siv erica og  ikke minst søte Marie. Hehe!

Og min da outfit for byn !
Topp : Bikbok
Topp :  H&m 
Bukse : gina tricot

En litt annen vri på outfit bilder i fra men jaja litt variasjon kan vel ikke skade noen. 
 

Min favoritt!


Heeeejjjjjååå ♥


Har jo ikke blogget på mange uker/dager så har jo shoppet og gjort mye rart den tiden så litt trist at jeg ikke blogget i den tiden men sånn er det. Men dere skal få se bilder av det, siden har vært veldig flink til å ha med kamra over alt.

Men til overskriften! En av tingene jeg har kjøpt den siste tiden er faktisk min nye lommebok.  Er så utrolig fornøyd og elsker den bare sinnsykt!  Den er jo rosa, stor nok så jeg får plass til alt og ikke bare penger men andre ting også. Så når jeg ikke gidder veske får jeg alivell med det meste i lommeboken! Dere skjønner sikkert det at man ikke kan få med all sminke, parfyme børste å alt det men man får plass til andre ting.  

Take a look♥ - Hva synes dere? Har dere en favoritt lommebok som dere er stor fornøyd med?

Video blogg - ett lite tips &lt;3


Hej søtiser♥

Laget da en liten videoblogg til dere siden mange som sa at jeg kanskje kunne hatt en videoblogg om ett eller annet rart. Så da har jeg laget en. Så enjoy.- Hva er deres planer for dagen? 

VIL DU BLI UKENS LESER?


Heeeeeiij♥

Da ploppa det plutselig opp ukensleser når jeg sto i dusjen for fem minutter siden. Så tenkte jeg igjennom det og det er jo en ganske godt idee å starte med.  Slik blir det

Slik kan dere bli ukens leser :
 
♥ Kommenter innlegget at dere er med og har lyst til å bli ukens leser. Dere kan smiske så mye dere vil men jeg trekker vinneren.

♥ Jeg trekker ukensvinner i morgen kveld antageligvis eller kanskje litt tidligere.

♥ Dere skal da få være på min blogg i en hel uke. Dere vil finne dette i sidemenyen som det da står en begrunnelese med bilde og blogg adresse. 

♥ Jeg kommer selvfølgelig til å si i fra til ukens lesere om at det er hun/han som er blitt ukens vinner. 

Og dere har også større sjangse til å vinne jo flinkere dere er til og kommentere bloggen min til i morgen.

Kan garantere mange flere lesere til dere, så vis dere er en av dem som vil ha enda flere lesere enn det dere har så kom igjen å prøv å bli ukens leser.
- Er du en av dem som vil bli ukens lesere og få flere lesere på din blogg?
 

Hva er dere intresert i å lese?


Heeejjjjåå ♥


Da sitter jeg å tenker på hva jeg kan blogge om de neste dagene. Har jo tenkt til å være virkelig aktig så må finne på noe snart. Så derfor spørre dere? Kom med så mange alternativer som murlig. Som foreksempel konkuranse, video, sang video, sminke vidio. Alt murlig Vær kreativ og finn på noe nytt dere kunne tenke dere å lese om på min blogg.

Meen! BTW,,,, jeg suger i å synge så ikke spør.


Meg og susse bassen min! ♥
Snart fem månder med kjæresten!
- Noen ideer som jeg kan skrive om eller noe som helt?

 

The bitch is back. Nytt design og ny header, what do you think?


Heeeeejaaaa ♥

Da er designet oppe og alt er fiks og klart. Litt vrient har det vært siden har valgt ett design som har blitt laget av en svensk jente så har vært litt vanskligere,HAHAH  ikke akkuratt da men.

Headern har jeg faktisk laget helt selv. Ble faktisk litt fornøyd med den så blir nok ikke noe bytting av den føre jeg får noe bedre.

BTW,  da jeg er tilbake for fullt så forvent mye morro med dagene som kommer på min blogg. 

 Men som dere sikkert ser så er det bare litt av designet som er rosa og det starter lengere ned men om det er noen som vet ossen jeg får det over hele bloggen så kontakt meg gjerne. Den som klarer det får selvfølgelig en liten belønning av meg. Men hva er jeg ikke helt sikker på,  men slapp av blir selvfølgelig ikke en sjokolade eller sånn tull. 


 - Er dere keene på å få noe i posten av meg ved å hjelpe meg med en liten ting? Så kontakt meg på thess.blogg@hotmail.com. 
 

 

Heeeejaa.


Heej gulleknupper. 

Som sikkert mange av dere merker så driver jeg å fikser design og header og hele skitet akkuratt nå siden jeg er virkelig ready til å kjøre på igjen med bloggingen . Sist gang så slutter jeg jo fordi  på en måte restarta bloggen min. Ikke noe av snevet at en liten html kode. Så derfor ble det en liten pause så å si. Men nå er jeg på kjøret igjen å er klart for å satse alt. 

SNAKKS
 

Lørdags kos.


Hejheeeeej :- )


Har tilbringt lørsdagen min med min kjæresten en godevennine og nabogutten. Hatt en utrolig herlig dag kjørt scooter og kost oss forferdelig.Bilde i fra meg og EMilie som jeg da hadde besøk av. Hærlig!

 

DAG 2 - bilde av håret mitt


Hejhej :-)
 Ett bilde av håret mitt. Har faktisk ingen bilder av kun håret mitt å orket virkelig ikke
å finne frem kamra


- LTLK 

Dag 1


Heyheeeejj:-)


Ti så utrolige viktige ting om meg! trur nok ikke det altså menmen.

♥   Kommer i fra Halden lille by

♥   bor i en RYKTE by!

♥  Levd i 16 år og er veldig glad for det, opplevd mye korselig og mye vondt.

♥  Har kun en forelder, og det er mamma har ikke noe kontakt med min far som ikke jeg 
    har veldig lyst og uttale meg om. Men en drittsekk er han.
♥  Har en utrolig herlig kjæreste som jeg har vært sammen i 5 månder.

♥  Kjæresten min bodde hos oss føre vi faktisk ble sammen siden han er kompis med broren
    min.
♥  Bor med en mor, broren min og kjæresten min. Litt uvanlig men sameshit.

♥  Har hatt en tøff barndom men lever veldig fin akkuratt nå.

♥  Jeg digger pussycat dolls ♥ 

♥ Er utrolig glad i kjærestenmin :D <3

 

Utfordring - 20dager fakta om meg!


dag 1 - 10 random ting om deg selv + noen bilder
dag 2 - Bilde av håret ditt
dag 3 - Noe du gleder deg til
dag 4 - Et bilde av deg for et år siden, og et bilde av deg fra i dag
dag 5 - Bloggene du leser
dag 6 - En eller flere ting som gjør deg glad
dag 7 - En artist du liker (jente)
dag 8 - En artist du liker (gutt)
dag 9 - Sminken du bruker
dag 10 - Yndlingssangene mine
dag 11 - Smykkene mine
dag 12 - Et bilde av meg som liten
dag 13 - Beste minnet/ minner
dag 14 - Bilde av kjæledyret mitt
dag15 - 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør
dag 16 - Et bilde av det jeg kjøpte sist
dag 17 - Outfiten din fra i dag
dag 18 - En Tv serie du er hekta på
dag 19 - Et bilde av deg som er tatt i dag + tre gode ting som har skjedd i løpet av de siste 30 dagene.
Dag 20 - 3 steder du gjerne vil besøke

- LTLK 

www.superkul.no, er du er av de som shopper der?


Hejhej :-) 


Som sikkert mange av dere som er inne på bloggen min så ser dere at en ny sponsor/banner på plass og det er da i fra superkul.no

Jeg selv har handlet på superkuls nettside og jeg synes det er utrolig mange herlige ting som  er der. som piercinger,klær,smykker osv.  Har shopper en del piercinger der i fra og er utrolig fornøyd med det.

 Hadde jo egentlig tenkt og vise dere ett par fine ting der i fra på innlegget men siden jeg såpass dårlig internett nå så funket visst ikke det akkuratt nå. 

Men er fin link får dere, dere burde da virkelig sjekke ut for dere som ikke har vært der. Og selvfølgelig så bør dere som har vært der ta enda en titt å se så mye fint som  har kommet inn nå.

www.superkul.no . virkelig vært og ts en titt her.  


24.sep.2011


theessk

Min ønskeliste ifra WWW.MIINTO.NO


Heijhej. :- )


Da kan dere se ett par fine ting i fra miintos hjemme side. Noe som jeg syntes var utrolig fint. Så sjekk ut. 

 

Veske Tribeca kjole Converse


H
va synea dere? Har dere lyst til å handle der? :- )

Godmorgen vakkre lesere!


Hejhej :- )

Jeg vet det at jeg ikke blogger moe særlig om dagen, men som dere ser så er bloggen min helt orginal ikke noe koder eller noe design i det hele tatt. Å det er fordi jeg har bestillt og får det sikkert i løpet av helgen eller sånn. Så når alt er fikset og klart så skal jeg snart for fullt igjen. Elsker jo å blogge men ikke så serlig artig når det ikke er noe fin blogg. Så begynner ordentlig til uken eller helgen litt usikker på når designet er klart.


 Men i dag skal jeg på min siste moped kjøring. Så stikker jeg å tar  prøven på mandag eller tirsdag å håper jeg får består å får lappen. Litt sent å starte med lappen så sent på håret men da har jeg den jo så jaja pyttpytt, 

Hehe, Har egentlig tatt masse bilder i fra moped kjøringa så da kan dere de litt senere.

 Hehe, ganske lenge siden dette bilde. 


SNAKKS<3

 

Noen skikkelig bra film tips til meg?


Hejhej, vi skal kose oss litt med film og slike ting i dag. Som en liten film kveld med sjokolade og muffins og bare stor kose oss skikkelig sammen. meg og gutten min <3 Susanne skulle også komme trudde jeg men hun hadde visst vært på fære i går å brakk lillefingern gitt. HAHA, må le av den jenta der ass. BRRAE FILM TIPS?

 

Ny sponsor folks.


Hej hej søtinger. :-)

Okei, først og fremst vil jeg bare ha frem det at bloggen min ser ganske så tafatt nå men det varer virkelig ikke lenge. Har bestillt design av en søt jente ved navn Kine. Så gleder meg til å se resultatet :-)


 Blitt sponset av Miinto.no 

Liten info og denne nenttbutikken. Jeg synes det er så utrolig mye fint der å blir helt satt ut hvor mye det går ann å ha. Absolutt alt mellom himmel og jord. 

På Miinto så har de avtaler med 150 forskjellige butikken registrer det 150 butikken.  Og det er da over hele landet og det er og det er 628 forskjellige merker. Som Convorse sko  og D&G, Tiger og masse andre forskjellige merker. Det er jo da tross alt 628 forskjellige merker så ikke det er så mye der.  

Og da en annen ting som er ganske så villt. Okei, tenk dere dere skal shoppe sko på convorse på nettet og da betaler du jo en sum i frakt. Og du skal også inn på h&m (som ett foreksempel ) da må du også betale en viss sum for frakten i den butikken. Og da vis du tenker at du skal innom kanskje fem forskjellige nett sider for å kjøpe forskjellige ting. Hvor mye bruker du da ikke i frakt?

Så da er greia... gå på MIINTO.NO det kan du handle i masse forskjellige butikker og betale kun en frakt for alle de stedene du shopper i fra. Uansett hvor mange forskjellige butikken du handler i fra så blir det bare en frakt. Så kom igjen folkens. Er ikke dette rått eller hva?


MIN LILLE ØNSKELISTE DER I FRA! Så dere kan også få se hvor flott tingene er der ifra.
Tree utrolige fine ting som dere virkelig burde ta en titt på.

 http://www.miinto.no/p-2182-veske


http://www.miinto.no/p-7746-tribeca-kjole


http://www.miinto.no/p-5545-converse

 Søvnrytmen min er helt blåst!


Heeey :-)


Oppstått et stort problem. Døgnrytmen min er helt blåst rett å slett, ikke en annen måte å si det på nei. Det er helt forferdelig. I går la jeg meg ALT for sent å det er absolutt ikke kødd engang. For å ikke skremme dere helt så kan jeg si at jeg la meg mellom 4 og 7.  Og det værste var at jeg sto opp klokken ett for de Jæv.... rørlegrene bråka. 

Og til nå har jeg faktisk sove allerede. Jeg sovna visst på sofaen og der sov jeg nesten to timer nå er jeg litt våken igjen. Men jeg vil sove for FAE..  Utrolig ass!

Og aller værste er! JEG HAR FÅTT TILBAKE MIN FANTASTISKE KRONISK BRONKITTEN MIN!!! noe jeg får vær gang jeg er syk eller forskjølet. Og jeg om aldri klarer å kle på meg får jeg bare kose meg men den forferdelige bronkitten!

Utrolig lenge siden jeg har skrevet om hva som skjer om meg om dagene så da fikk dere visst vite litt om mine sure problemer. Hehe

Sånn kan det gå. For dere som ikke vet hva kronisk bronkitt er så kan dere få vite mere ettervært. Ikke deilig for å si det sånn


BEKLAGER, INGEN BILDER. ILY GAYS <3

Deler ut til 200 bloggere. vil dere ha sjekk linken under.


Hejhej,

jeg som mange andre liker max factor produktene helt sikkert. Så da kunne jo jeg også testet å prøve å få en max factor i min post kasse.

Ikke det at jeg er den som pleier og vinne ting i det hele tatt. Kan kanskje hende at jeg vinner og da er det selvfølgelig en sjokolade eller noe helt tullete som det. Så tar sjangsen og håper jeg kan ha en murlighet til å vinne denne gangen.

Men får vel ta en sjangse og håpe det at kanskje jeg kan være en av 200 hundre heldige vinnere som får en gave i posten. Har ett håp :-)

Vil du prøve? Så kom igjen å test. Ha ett håp du også.


"maxsample"

NYTT DESIGN KOMMER.


Hejhej :-)

Da har jeg bestillt ett desig og header av Kine. som da blir fikset på denne helgen så gleder meg veldig til det. å få fikset designet mitt akkuratt sånn som jeg selv vill. Så gleder meg veldig til det.NAVN TIL PLAYSTION MIN? FORSLAG.


Heihei :-)

Nå snart skal jeg kjøpe meg en playstation og skal spille sammens med gutten min å sånn men Gutten min har punis_her som sitt navn på sin playstation og må jeg ha en rått navn . Så kom med forslag til hva jeg hete  :-) 

GOD MORGEN. TIDLIG BESØK HOS NABOEN ETTER EN LANG NATT.


Hei:-)

Helt utrolig jeg sto opp klokka åtte i dag etter en vill natt med kompiser og venniner. Helt utrolig at jeg klarte å stå opp så tidlig men helt plutselig kjente jeg smerten i ansiktet og var kaldt kun på hendene ikke noe mere. helt utrolig. Så da valgte jeg å å gå ned til kristoffer siden alle sover jo hjemme hos oss.VIDEO - SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN.


Heihei :-)

Da er spørsmålsrunden over for denne gang men blir sikkert ikke lenge til neste gang. Men det er to deler siden fikk utrolig mange spørsmål takket være fantastiske lesere. 

BTW, videoen ble litt ødelagt ikke ikke musikk på førsten men det får dere tåle. Hehe


DOMINO
Heihei :-)

Jeg er veldig usikker på hva jeg lyst til  å gjøre i dag. Vet jeg skal møte Marie men tenkte også og møte noen andre søtinger som Susanne og litt sånn. Så derfor kunne vi jo dratt til Domino som er ungdomshuset i Halden. Utrolig korselig der , det er faktisk helt sykt. Men ja får se på hva de andre krensne ungene sier for noe da. Tihi.Trur denne helgen skal bli kjempe bra :-)

- Hva er deres planer for dagen?

BYTTET ROM PLUSS KJÆRLIGHETS SANG.


Hei :-)


HAHA, startet egentlig med det at vi hadde så dårlig nettverk på playstation og pecen så vi bestemte oss for og flytte inn igjen. Har jo en stue og ett sove rom.  Så ble veldig fornøyde med det vi gjorde. Hang opp hyller fikset rundt. så dere får det ossen det ble i morgen når jeg får tatt bilder. Kamraet mitt har blitt helt korka i hue så får se om det funker igjen.


Og da kjærlighets sangen til meg og gutten min.

HAHAHAHAHAH.


Heihei ':-)

Da kan dere faktisk for f©ªrste gang se ett lite snev av min kj©¡reste. ¢¾

KAKE TIL FROKOST.


Heihei :-)

Siden det har vært helt annerledens de siste timene tenkte jeg å slå litt løs på sjokolade kaka som ligger i kjøleskapet. Hehe jaja kan ikke bare spise sundt heller da.Men nå starter jeg på spørsmåls runden og jeg har tenkt til å ta en videospørrerunde så da kommer den ettervært i dag.SPILL OG GRILL 2011.


Heihei :-)

Tenkte og dele noen videoer med dere i fra sommeren. Altså i fra Spill og grill i år. Utrolig koselig det der !

ENJOY!

NEIL FIKSING! KVELDEN AV LENGE!


Heihei :-)

Da er det jo første natten på lenge som jeg faktisks skal sove alene. Har jo altid hatt gutten min inntil meg hver eneste natt men i dag er det andrebollær!

Gutten min overnatter og noen gode kompiser Martin og Stian, så jeg er alene hjemme. Okei, ikke alene har min mor og min bror. Utrolig stille litt for stille kanskje. Er veldig vane med gutten min som banner fordi han døde på black ops og skyting i fra tv`en men ikke i dag.  Utrolig trist savner gutten min veldig mye :-( det må jeg inrømme.


Så da tar jeg annledningen til å fikse litt på neglene mine! Har jo masse falske negler så da bestemmte jeg meg for å ta de på igjen har faktisk ikke brukt på veldig lenge. Brukte det jo altid før men ikke så mye nå om dagen.

Var faktisk veldig rart å skrive på pcen igjen med negler, veldig uvant.


Mere om gutten min kan dere få vite mere om senere.

- LTLK

OMG NEI! JEG SLUTTER JOBBEN IKKE BLOGGEN!


Hehe, heihei skrullinger :-)

Jeg sluttet jobben ikke bloggen!

Omg, neinei jeg slutter ikke å blogge og det blir heller ingen blogg pause på meg. Jeg elsker og blogge og kommer absolutt ikke til å slutte med det første. Jeg setter så stor pris på alle vakkre leserne mine som faktisk leser bloggen min hver eneste dag sender utolige herlige eposter og kommenterer veldig rundt.  Så nei jeg slutter IKKE.

Men ja, over til spørrerunden min. Husk og fortsette å spørre vi det er noe dere da lurer på eller noe dere har på hjertet så skal jeg forklare og svarer på alt sammen. Her er linken til spørrerunden  -> http://ltlk.blogg.no/1315149952_sprrerunde.html#comment
Spør i vei! <3

JEG SLUTTER!


Heihei :-)


Da er jeg hjemme i fra jobben og sitter å titter på Idiol med Mami. Utrolig kos det også å bruke litt tid på min mor også ikke bare venner, jobb osv.

Men ja over  til overskriften min. Jeg har da bestemt meg for å slutte. å det gjør jeg fordi det tar for mye tid og synes det er vanskelig  å følge med å heller ikke noe morsomt lengere. Det var ganske morsomt på begynnelsen min eller så veldig mye etter vært. Dette handler da om jobben min. Men uansett så håper jeg på at jeg kommer til å få meg en ny jobb så om det er noen som vet om gode jobber så skriv til meg så søker jeg.

Er jo veldig viktig for meg å ha penger. jeg har jo fått  litt penger igjennom bloggen min men vil være ut i arbeids livet også å ha noe gjøre og ha noe å arbeide for å ikk sitte hjemm som er 10åring å forvente og få masse penger av foreldre. 
 

Noen bilder i fra arbeid plassen min.


Vann er altid bra på en arbeids plass!


- Hva synes dere?

- LTLK

HUSK SPØRRERUNDEN.


Vile bare på minne dere føre jeg drar på jobb at jeg har faktisk en spørre runde til dere som ikke har fått det med seg. Så spør i vei da!
Og! Vil dere ha video blogg eller bare rett skriving på bloggen min?
Dere bestemmer.

- LTLK

Utrolig dårlig + Jobb!


Heihei :-)


Må bare beklage for den sykt dårlige bloggingen min i går. Fikk visst ikke blogget i det heletatt. Det som skjedde igår får dere vite mere om når jeg er hjemme ifra jobben.


Men ja, I dag er det arbeids dag og jeg vurderer å snakke med sjefen i dag for å slutte men får se om hva  som skjer. Dere får vite valget mitt etter jobben i dag.


Får vite mere senere .


LTLK

DIN FAVORITT SANG?


Heihei, god kveld alle søtinger.

Først må jeg bare si hvor utrolige leserne mine har vært i dag. Har vært utrolig flinke til å sjekke bloggen min i dag og ikke minst kommentere og skrive sin mening. utrolig fantastiske lesere i dag.


Så til poenget med dette innlegget, Jaa nå har jeg helt Jerneteppe på sang tips så tenkte da at dere kunne si ett bra sanger som dere elsker og høre på så kan jeg trekke ut tree av de sangene som jeg også synes var utrolige bra. Så sett igang å skriv sanger så jeg kan høre.Kom med sang tips.

- Noen som også har en interesse av å se ossen rommet mitt ser ut?


- LTLK

SPØRRERUNDE!


Heihei :-)

Siden jeg har startet ny blogg er det sikkert mange nye spørsmål akkuratt som det var på den andre bloggen. Så derfor har jeg valgt å ta en spørrerunde,  så da kan dere få svar på alt dere lurer på. Så sett i gang i spør i vei!  Kom annViktig - vil dere få svar på spørsmålet deres så skriv navn, trenger ingen blogg eller epost adresse men HUSK å skriv ett navn og inne innonym.

 Hva lurer dere på?

HOT OR NOT?


Heihei :-)

Tenkte på det å shoppe litt på internett nå som jeg snart får lønna mi er inne på kortet. Alle må jo kose seg litt når har fått en penge sum på kontoen også. Hehe, iallefall jegÅ disse var jo utrolig råe jeg har ett par i fra bianco men de er helt svarte og disse skolene er i fra Nelly.no og koster faktisk fire hundre kroner utolig nok!

- HOT OR NOT?

- LTLK

GOD MORGEN ALLE SAMMEN.


Heyhey :-)

Da har en kjedelig søndag startet og som alle andre søndager så skjer det ikke veldig å det er ganske det som er det skipeste.  I dag skal jeg rydde rommet mitt og være med guttenmin. Rommet er nok ikke det ryddigste rommet så må fikse det da.
- Hva er deres søndags planer ?

- LTLK

POENGET MITT VAR!


Heihei :-)


Fikk endel kommentarer på det operasjon greine på mitt siste innlegg og dette var min mening om en operasjon. Å ja greit sellom jeg godt kunne tatt operasjoner selv så betyr det IKKE det at jeg faktisk skal gjøre det når jeg er 18år eller når jeg 30år. Men dette innlegget var som min mening og hva jeg tenkte om en operasjon som foreksempel pupper,nese, rumpe, armer, mage alt. Ikke snakk om noe om jeg SKAL ta noen som helt operasjoner nå eller senere i livet mitt men en mening som jeg tenkte jeg kunne dele med leserne mine og da få vite kanskje hva andre mente om operasjoner. Som jeg regna med at mange kom til å kommentere det å at mange er i mot operasjoner og noen er ikke i mot det og ønsker det selv.

Når man er ung så tenker man mye på utseene sitt å sånn er livet bare alle vil at alt skal være perfekte og alle er perfekte på mange måter.  Men uansett tenker man på det og ikke noe å gjøre med det.

Og som jeg skrev at mange vil men man bør tenke godt igjennom det føre man gjør noe som helst med kroppen sin. 

 

Dette var da altså en mening om operasjoner, ikke noe om at jeg skal ta operasjoner! Jeg er 16år har ikke tenkt så lang om det.

- LTLK

OPERASJONER! JA ELLER NEI?!


Heihei :-)


Tenkte jeg da kunne skrive litt om min mening om operasjoner på sin egen kropp som silikoner justering av nese, rumpe, ansikt også videre.  Så kan dere heller komme med innspill om dere er enige eller uenige på kommentar feltet.


Jada, til min mening om opperasjoer!! Jeg tenker på det slik som  opperasjoner er helt greit for meg er man missfornøyd med en del eller en liten ting av kroppen sin så må det være lov til å fikse på akkuratt den tingen eller hva man kan være missfornøyd med.  


Ta meg foreksempel, Ja jeg vil ta sillikon! Å det er ikke noe jeg bare sier fordi det er tøfft å ha store pupper eller sånn at alle guttene vil elske meg om jeg tar sillikon. Men jeg er missfornøyd med dem. Jeg synes dem er alt for små. Å det trur jeg nesten alle kan være enige i. Jeg bruker da 70A i bh størrelse å jeg er 16år. Ja alle vokser forskjellige men trur slik har det vært siden jeg fikk pupper faktisk å det er noe jeg vil gjøre noe med. Vis jeg er missfornøyd med en ting meg å jeg VET  det at det kan fiskes på eller bli mye finere. Så ja,  da synes jeg kan man å har murligheten til det så bør man gjøre vis man tenkt nøye igjennom det.


Det er jo mange som sier det at tenk på hva foreldrene vil og tenkt at da blir du fake  fordi moren og faren din lagde deg ikke slik. Å jeg respekterer det at noen kan mene slik at foreldrene kan bli lei seg eller at dem lagde deg ikke slik. Jeg skjønner at mange reagerer på alle de menneskene som forandrer hele kroppen sin da kan dere si det er ikke slik moren din lagde deg, eller at da er du fake. Da kan jeg forstå at noen vil mene det men det er tross alt noe dem har valgt og de er fornøyde med det. Så da må de få velge det slik. 

Sellom Heidi montag har tatt endel operasjoner så ser ut utrolig vakker ut, hun var allerede nydelig føre hun som alle de operasjonene men auansett så ser hun fantastisk ut.  Det hadde ikke gjort meg noe om jeg hadde sett slik ut !

- Hva synes du/dere om operasjon?

- LTLK

Kveldens planer


Heihei :-)


Litt sent med første blogg innlegg men beklager for det litt mye å gjøre. Laget ostekake men Synne jenta mi og da får man ikke lov å sitte å blogge. Hehe, ikke at jeg liker ostekake men det ble jo ikke så veldig ille så grei nok.  Resten av dagen skal jeg nok bare være nede hos Sysanne med noen kompiser og kjæresten min så bare ta det helt chill der så stikker vi en tur til byen senere på kvelden.

- Hva skal dere i dag/kveld da?

- LTLK

FERDIG MED ALLE DESIGN


Heihei :-)

Da har jeg blitt ferdig med min egen blogg, Mare sin og ikke minst Nathalie sin blogg. Og begge to ble veldig fornøyde med bloggen sin. De slutter jo å blogge hele tiden og starte lenge igjen etterpå å det var fordi de ikke ville blogge når dem aldri hadde lesere eller ingen kommentarer nesten så Nathalie fikk tips av meg og se hun har allerede fått kommentarer og ikke mins faste lesere. Litt usikker med Marie helt enda siden hun har vel ikke begynnt å blogge siden jeg er jo nesten akkuratt ferdig med hennes blogg.  Bloggene deres finner dere her (www.mailom.blogg.ono ) og (www.thenicolaysen.blogg.no )

Hatt ett utrolig fint vennskap med den begge to og er utrolig takknemlig for at jeg fikk møte deg og bli så godevenner med dem. Marie var min aller bestevenn  og tvilling og Nathalie var min allerese beste søster! Kan forklare mere senere om de vennskapene.

Endelig ferdig sier jeg bare!!


Resten av dagen skal jeg bruke på noe venninner og noen kompiser og ikke minst kjæresten min på byen så blir utrolgi kos.

- Dere kost dere i dag?

- LTKL

HTML - KODER TIL BLOGG

Heihei , fått noen spørsmål angåene html koder. Ossen får får smalere blogg osv så derfor tenkte jeg derfor at jeg heller kunne legge ut noen html-koder til dere. Håper dere skjønner det ellers er dere hjertlige velkommene til å spørre meg så kan jeg gjøre det for dere eller få en ordentlig forklaring på det.   Og til å legge in design, det er ikke mange som klarer å legge inn design på sin egen blogg så vis dere/du trenger hjelp med å leggge den inn kan jeg godt gjøre det for dere vis dere ønsker det på den måten.


MELLOMROM MELLOM HEADER OG INNLEGG.

 

Koden som du skal bruke


margin: 0px 0px 10px 0px;

Slik skal du legge den inn
Design -> Rediger
Koden skal du legge inn under header.

Og det skal se ca slikt ut
#header {
background-color: #FFFFFF;
background-image: url(url-adressen til bildet);
background-repeat: no-repeat;
height: 420px;
width: 800px;
margin: 0px 0px 10px 0px;

Vis du vil ha større så bytter du bare større tall enn 10.MELLOMROM OVER HEADER

Koden som du skal bruke
<br>

Slik legger du den inn
Design -> Rediger -> Maler.
Søk etter 'doc2'. Eller bla litt ned til du ser denne linja; <div id="doc2">
Det du skal gjøre er å lime inn koden etter dette.

Slik skal det se ut:

<div id="doc2"><br>

Meny fra høyre til venstre

Slik gjør du dette ;
Du limer bare inn koden i stillett
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;

Slik legger du den inn;
Du legger den inn under #wrapper.
Slik skal det se ut ca :
#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;


SLIK MIDTSTILLER DU BLOGGEN DIN

Koden du bruker ;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

Slik legger dud en inn
Du legger den inn under #header, #wrapper og #footer.

Slik skal det se ut:
#header {
background-color: #FFFFFF;
height: 236px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

}
#wrapper {
background-color: #FFEFFC;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

}
#footer {
background-color: #FFFFFF;

margin-left: auto;
margin-right: auto;HVORDAN FÅ RAMME RUNDT BLOGGEN

Hvordan gjør du dette?
Du limer bare inn koden i Stilsettet.
Koden du skal legge inn er:
border: 2px solid #000000;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den inn under #wrapper og #footer. Ca. sånn her skal det se ut:
(Du kan også legge koden inn under #header, hvis du vil ha en ramme rundt headeren også).

#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px solid #000000;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px solid #000000;

Istedet for solid, som betyr helstrukken linje rundt bloggen, kan du putte inn disse:
dotted
dashed
solid
double
groove
ridge
inset
outset

border-bottom = ramme eller strek kun på bunnen

bordet-top = ramme eller strek kun på toppen

border-left / border-right = ramme eller strek kun til venstre eller høyre


For å få tykkere ramme, så kan du for eks. skrive 3px og hvis rammen skal være mindre, så skriver du bare 1px.

SMAL BLOGG

Koden:


width: 700px;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den under #header, #wrapper og #footer.

Slik skal det sånn ca. se ut da:
#header {
background-color: #FFFFFF;
height: 236px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 700px;
}
#wrapper {
background-color: #FFEFFC;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 700px;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 700px;
}

 

MINDRE/STØRRE SKRIFT PÅ INNLEGGENE DINE

Koden du skal bruke:
font-size: 10pt;

Hvor skal jeg legge den inn?
Den skal du legge inn under wrapper.
Slik for eks. skal det se ut:

#wrapper{
background-color: #FFFFFF;
font-size: 10pt;
}

Det eneste du trenger å gjøre nå er å endre tall, vil du ha større skrift skriver du for eksempel 12, eller hvis du vil ha mindre skrift, så skriver du f.eks 8 eller mindre.

 

FARGE BAK OVERSKRIFTENE

Lyst på farge bak overskriftene dine?
Det eneste du trenger å sette inn er: h2 { background-color: #FFCCCC; }
selvfølgelig der det står #FFCCCC; setter du inn den fargekoden du har lyst på.
Det skal ca se sånn her ut:

a { color: #000000}
a:link { color: #000000}
a:visited { color: #000000}
a:active { color: #000000}
h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Palatino Linotype, Book Antiqua, Palatino, serif; }
#header h1, #header p { display:none }
#header { color: #000000; }
h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #000000; }
h2 { background-color: #FFCCCC; } <---- HER !
h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Trebuchet MS, Helvetica, sans-serif; }

^alt dette ligger UNDER #footer

FJERN RAMMEN RUNDT BILDE I SIDEMENYEN DIN


Koden du skal bruke:
<img style="float: left; border: 0;" src="URL-ADRESSEN TIL BILDET DITT" height="200">

Forklaring:
200 = Der kan du velge hvor stort bildet skal være.
URL = Der skal du sette inn adressen for profilbildet ditt.

Hvor skal jeg legge inn koden?
Design -> Rediger -> Maler.
Søk (CTRL + F) på "profile".

Slik skal det ca. se ut:
<div id="profile" class="clearfix">
<div>
<a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">
<img style="float: left; border: 0;" src="URL-ADRESSEN TIL BILDET DITT" height="200">
</a>
</div>FJERNE "SISTE KOMMENTARER", "AKIV"...

Du må først gå til maler (Design -> Rediger -> Maler).
Når du har gjort det så søker du på f.eks. 'siste kommentarer'. Da skal du finne dette fram i maler:
<h3>Siste kommentarer</h>
<ul>
<tag:commentlist global="true" limit="10" sort="desc">
<li>${CommentAuthorLinkIf} om ${CommentArticleLink}</li>
</tag:commentlist>
</ul>
</div>
---
Dette skal du fjerne rett og slett. Det samme gjør du med 'Arkiv', 'Kategorier' osv. Du fjerner de du vil.

Etter det så trykker du på Lagre Malen, og da skal de være borte.

 


- LTLK

Fornøyd med det.
Heihei :-)

Da er jeg sminket og klar dagen. Er jo ingen jobbing i dag så da kan jeg endelig få funnet på noe med venner eller noe annet koselig enn å sitte på jobben hele kvelden. Men nå skal jeg fortsette med designet til Marie som jeg holdt på med går kveld/natt Så får håpe hun blir like fornøyd som Nathalie ble i går.     


- Hva skal dere gjøre en fredag som denne?

- LTLK

MÅTTE BEGYNNTE HELT PÅ NYTT


Heihei :-)

Ja, da har jeg klart mye på en dag synes nå iallefall jeg. Sett litt på Gray`s Anatomy og fikset ett helt design og header og hele greine til en vennine som er Nathalie, dere kan sjekke bloggen hennes her ( www.thenicolaysen.blogg.no) Utrolig fin ble den synes jeg vartfall. Så har jeg klart å være litt med gutten min og ikke minst min vakkre bestevennine Susanne, bloggen hennes finner dere her (www.suzziq.blogg.no) Og ikke minst og selvfølgelig det viktigste er jobbe litt i dag også. Vært ganske stolt over alt det på omtrent samme tid. Ett klapp på skulderen til meg, Hehe.  Har vel ikke lagt inn noen innlegg men jeg har iallfall klart å fikset designet mitt ordentlig. Mangler jo nåda bare noen små/store ting igjen så er bloggen min helt ferdig.Utrolig nydelig jente dette. Er som en liten lillesøster for meg som jeg virkelig må beskytte for alt murlig ting. Passe godt på hun. Hjelpe henne med absolutt alt murlig! Elsker deg vennen min!<3


- Har du hatt/har det sånn at du har en person eller en venninne som du føler at du vil passe på og hjelpe henne videre i livet sitt ?

- LTLK

Gode tips til hva du bør bruke


Heihei :-)

Til nå har jo jeg prøvd sånn omtrent nesten alle slag av barbering av legger, Som voksing,barberings skum og hårfjernings krem. Å mine 2 beste råd til glatte ben  er  Satin careog Veet..

Kan jo si det at voksing er det beste å gjøre men det er mye ulemper med det også. Det gjør rett å slett dritt vondt å dra av og vis man ikke drar riktig kan det hende at noe av voksingen sitter igjen på leggene og da er det ekstremt klisete og seit å veldig ubehagelig å ha. Ganske vanskelig å dra det av også vis det har blitt sånn.

Så jeg synes vanlig Satin care barberings skum av legger og hårfjernings krem er det beste å bruke til å bruke på leggene. Det er lett enkelt å påføre og veldig enkelt å ta det av igjen.Det er jo også veldig mange som har prøvd disse to og skjønner hvor enkelt og lett vindt det er faktisk. Så mine tips er dette.

- Hva synes du er best? enig ellert uenig?

- THEESSK

BLIR HELT JOBBEGAL!


Heiehi :-)

Alle jobber seg helt i hjæl for å få penger til å ha det bra mange jobber utrolig lenge hver eneste dag. Jeg jobber fire timer om dagen mandag til torsdag. Det er ganske lite i forhold til mange andre som kan jobbe enda lengere enn det lille jeg jobber å jeg tenker på det at jeg jobber mye. HELLO!, DET ER JO HELT FEIL! Jeg jobber nesten ikke noen ting i forhold til mange andre som jobber seg i hjæl.


OPS klokka er mye! Må fikse meg og dra til jobben! - LTLK

SPONSORER
Heihei :-)

Her er noen av mine sponsorer som jeg nettopp har fått til denne bloggen min. Har 3 sponsorer til nå men får se om det blir noe mere senere.

1.2.33. Lyst på hvite og blanke tenner? Prøv prøv PROWHITE er en utrolig fin ting. Mange har skrøtet av dette og jeg selv har svært lyst å prøve den. Det er også noe jeg skal gjøre sånn at dere også får se resultatet at det faktisk funer eller ikke.

2. Spier du feil og kanskje får flere kilo på kroppen min vil kvitte deg med dem? Send en melding og få tips. Prøv!

3. Vinn en reise til ett drømme sted verdien er 6000 kroner. Prøv å vinn en drømme tur.Dere finner linkene på siden av bloggen under bildet!

- LTLK

VINN EN TUR TIL NEW YORK!


Heihei :-)

Har nå blitt med i en konkuranse som er slik. Vinn en tur til new york og få en stor opplevelse som aldri vil glemmes!

Kan starte helt i starten med det at jeg er en 16år gammel jente som aldri har vært utenfor norske grenser. Jaokei, jeg har jo altids vært en liten tur i danmark og en lite klassen tur til tyskland og polen men utenom det har jeg aldri vært i utlandet noen sinne. Hvorfor? Det er fordi min mor er vettaskremt for bly hun mener virkelig det værste om fly. Jeg har heller aldri sittet i ett fly det er vel kanskje så vidt jeg har fått med en ett fly laaang opp i luften ellers heller aldri sett ett fly. Hehe, høres kanskje litt tragiskt ut men jeg er har da altids mange fine historier som jeg gjerne kunne folkt til dere men nå dreier det seg om det største jeg har opplevd.

Ja barndomen min er ikke så mye å snakke om kun en utrolig forferdig far så mye fæle minner har jeg også Men kan jo fortelle om en liten overraskelse bursdag som noen av mine godevenner startet.

En liten stund føre bursdagen min så var nesten alle venninner og kompisene mine veldig hysteriske av seg. Eneste de tenkte var hva kan vi finne på for 16års bursdagen til Therese? Hehe og det de fant på var en utrolig stor bursdags overraskelse. Jeg hadde store aneleser på at det var noe slikt.  siden jeg har en utrolig klomsete venninne som ikke klarer og holde helt tett. Så hun spurte altid om slike ting Er du fortsatt venn med hun, kommer du deg ditt, kanskje vi skal se en film, kan ikke du pynte deg den dagen vi skal se film. Og alle drev og spurte om ting hele tiden som fikk meg til å tenkte. Dagen kom endelig og Emilie,Tim og Louise kom op hentet meg hjemme og så plutselig sa de hele tiden "ehhm vi skal bare hente Susanne på ett galla brullup" jeg tenkte okei sammen F... kan det være. Først måtte jo jeg stoppe fordi jeg måtte ha noe i butikken og jeg måtte masse rart føre vi kunne kjøre til Susanne. og Emilie og Tim bare ljugde til meg hele veien og det så jeg på dem, siden dem suger på å ljuge til meg... Så kom vi endelig frem og Emilie sier - Ehmm, Therese kan du bli med meg fordi jeg tørr ikke gå inn alene. Okei,greit jeg blir med inn, så plutselig ser jeg noen sterke lys og masse folk som beveger på seg! Å i det jeg lukker opp døren så skriver alle "GRATULERER MED DAGEN" og begynner å synge bursdags sangen for meg. Kamerane var plasert, alle stirret på meg alle sang! Hele greine var ganske skremmende. Det var utrolig masse mennesker , den eneste reaksjonen jeg hadde var å gjemme meg bak min godevennine Emilie.  Etter de endelig var ferdig klarte jeg ikke mere så jeg gikk ut igjen og alle plutselig stormet ut og klemmte meg å gratulerte masse. utrolig herlig å se alle menneskene som jeg er veldig glad i der som kom kun for meg og min bursdag.
Dagen var ganske så utrolig korselig alle menneskene koste deg og hadde det utrolig korselig hele kvelden. Jeg fikk masse gaver og ikke minst mange klemmer. Tihi, UTROLIG glad i menneskene her i Halden.
Fikk raperne i Halden til å synge på bursdagen min Mirlind og shkell utrolig råe gutter der der. Utrolige flinke gutter.


Vidioen av gutta som sang på bursdagen min : Lilwonder og qimiNoen bilder i fra bursdagen :


Min egen DJ HENNING. Hvor gøy er ikke det å ha sin egen Dj

Sang gutta!

Mine tree vakkre jenter!<3Litt om mitt beste minne! Håper dere liker innlegget mitt å lar meg dra å endelig kan få sjangsen til å dra til New york noe som jeg aldri har vært! Men altid hatt utrolig lyst til!


- LTLK

isadoravinn

OM LINN THERESE LILLI KIRKENG


Heihei :-)
Liten info om meg.

Den 8 Juli 1995 kom det ett lite vesen til verden som da fikk navnet Linn Therese kirkeng. Hele livet har jeg vært den lille jenta til mamman sin. Var vi på besøk hos familien eller mammas venner satt jeg alltid på fanget og klemte meg inntil mamma, Ingen kunne dra meg bort i fra henne. Har også 2 søsken men den dag i dag så kan jeg vel si at jeg har en. Det er nok fordi at jeg ikke har noe kontakt med min søster og mye har skjedd igjennom de årene. Foreldrene mine gikk i fra hverandre når jeg var litt over ett år. Jeg var hos han  annhver helg til den dagen jeg ble 6år da sluttet jeg å ha noen kontakt med han. Den dagen i dag har jeg heller ikke noe kontakt med han.

Når jeg startet på barnehagen så fikk jeg min aller første bestevenn. Vi gjorde alt sammen, som sammen nesten hver eneste helg. Hadde det utrolig morsomt på barnehagen med alle som var der. Når jeg var liten så elsket jeg å sitte på fanget til de voksene eller mamman min så når ikke mamma var i barnehagen satt jeg på fanget til Anne kari.

Barne skolen fikk jeg mange venner og var med de aller fleste. Men hadde 5 bestevenner som jeg alltid gjorde mye kødd med. Vi 6 ble kaldt de "Onde 6" Hvorfor? Hehe nei si det vi gjorde jo alldri noe galt. Vi gjorde mye tull som stjelte annmerknings boka fordi vi ikke ville ha med brev hjem til foreldrene, har polert bilen til lærern og littt sånn tull. Det sier nok litt om det vi gjorde på barne skolen,  Vi hadde det vartfall alltid kjempe gøy.

Ungdom skolen kom, og problemer kom ganske så brått de også oss venner i mellom begynnte å forandre seg å kranglene startet. Selv den dagen i dag så er det problemer mellom venner. Og nå har jeg funnet mine venner å vet hvordan jeg vil ha livet mitt videre også.

Nå som jeg snart er 16 år tenker jeg allerede på å starte livet mitt å oppleve nye ting. Slutte med all det ungdom skole dritten. Å finne ut hvordan jeg vil ha livet mitt, har tenkt mye på hvordan jeg vil ha livet mitt vidre å jeg vil gå ferdig skolen, starte en familie å bli noe stort.

Mitt tips til alle dere der ute er Hvær dere selv 100% og finn ut hvem dine EKTE venner er. Ikke kast bort tiden på falske venner!  Tenk også litt på dere selv og ikke bare andre og ossen dem har det!

- LTLK

KONTAKT


Heihei :-)


For å få kontakt med meg kan dere altid skrive en email til meg eller så kan dere altids ta kontakt via facebook. Dere kan jo også skrive en melding til meg på bloggen min men da må vi jo være venner for å kunne skrive en melding der men.

EPOST : Thess.blogg@hotmail.com

FACEBOOK : Therese Lilli Kirkeng


Gir ikke ut mobil telefon nummer pga av vill ikke ha telefoner av andre jeg ikke kjenner enn de som kjenner meg. Beklager det men grensene må gå ett sted der også.!- LTLK

Da drar jeg til Nordby med gutten min!


Snakkes senere idag. Har funnet på mye nytt til bloggen min så følg med senere i dag ;)


- LTLK

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN


Heihei :-)


Da er bloggen min så og si ferdig, ble vartfall utrolig fornøyd. Mangler bare noen små ting igjen og ikke minst headern min. Den skal absolutt ikke være sånn her i det hele tatt! Men jeg er ingen god header lager lag ett gjerne til meg så skal den som lagde ett få en fin belønning som takk for at hun gjorde det... Men tilbake til overskriften,, bloglovin er også på plass på bloggen min så da er det bare å like så skal jeg selfølgelig prøve å like deres bloglovin tilbake.


Ser ut som jeg er skikkelig breskuldra men det er jeg absolutt ikke. Hehe


- Hva synes dere om designet?

- THEESSK

NYTT DESIGN


Heiehi :-) 

Nytt design og nesten ferdig med det. Headern er kun en midlertidig ting til jeg har fått en ny, så dere alle vet om det da. Håper dere alle er fornøyde med det nye designet ?- Liker dere designet?
- THEESSK

"få meg på, for faen"


Heihei :-)

Vinn 2 biletter til filmen  "få meg på, for faen". En film jeg har lyst til å se kanskje så lenge nå  men har aldri fått opp farta. Håper jeg vinner

"kinovinn"

Sjekk ut.


Heihei :- )


Da har jeg laget meg en ny blogg. Noe som jeg ikke er så veldig glad for meg må bare leve med det.  Dere kan lese hvorfor på den andre bloggen min.
 http://theessk.blogg.no/1313344465_deprimerende.html- Har du vært på theessk.blogg før?
- LTLK

Velkommen til min blogg!


Dette er den første posten på min nye blogg ;)
hits