helg (Therese - legg meg gjerne til som venn)
helg

LITT OM MIN HELG.


Heihei, Vakkringer.
har jeg fått lånt meg en pc som jeg kan bruke litt nå innimellom av min bror, som nettopp har flytter hjem igjen så da har jeg murlighet til og blogge litt innimellom. Og siden jeg ikke vet hvor lenge jeg kommer til og ha Pcen så blogger jeg litt om helgen min nå. Sånn i tilfelle jeg ikke har pc resten av helgen <3

I dag har jeg vært med kjæresten min og jeg har møtt Camilla og vært litt og handlet med hun i byen samt gaver og mat. Jeg har også bestillt meg sims 3  til min play station så gleder meg til det kommer kan jeg være litt nærd jeg også.

I morgen skal jeg da være med kjæresten min igjen og være med en som heter Jonas som kommer i fra fredristad eller var det særp? Litt seij i ukommelsen for å si det sånn lism . Hehe

Men gleder meg egentlig aller mest til søndagen som kommer, da er familien bedt til mormor og morfor på lunsj fordi som mange av dere kanskje husker så var jeg modell for en fotograf og det var utrolig morsomt. Og min morforen min gledet seg veldig til og se bildene. Så da skal jeg få litt skryt håper jeg. HEHE. 

Det var vel egentlig min helg. Skal også se litt på håndball jentene i morgen. Sellom jeg ikke kan spille håndball kan jeg vell se på.

Utrolig rød i kinnene mine gitt. Nettopp kommet inn igjen så er jo tross alt -1 ute. Prrr, holder meg inne. 


- Hva skal dere i Helgen da?
 Ha en fin helg, alle fortjener ett par dager fri < 3
 
hits