hverdag (Therese - legg meg gjerne til som venn)
hverdag

A Twist In My Story


Dagens sang, Utrolig nydlig sang♥


Kan vel si at jeg har hatt en bloggpause. Har vært mye i den siste tiden og mye som man må tenke mye på. Så da passer egentlig teksten bra. 

Men nå er jeg tilbake, og skal gjøre mye nytt og mye gøy. Så gleder meg til og få startet og må huske på det at jeg må ta bilder når jeg er ute med venner.

Planene for i dag er fortsatt veldig usikkre, tenkte kanskje å være hos min vakkre søster men får se. Kommer mere innlegg senere. Ikke mye man vil gjøre når det nærmer seg 20 kulde grader. 
Driver og bytter veggene på huset, derfor ser det ut som en byggeplass. 


Her på nybo driver ungene og står på ski i andres hager også. Bra gate! 

Lite bloggen +++


Heihei♥

Beklager for dårlig blogging de siste dagene, men jeg gidder ikke og blogge om hva jeg har spist og drukket liksom. Har vært lite som har skjedd sånn sjenerelt  overalt, Og Halden er ikke min min favoritt by akkuratt så gjør no. Men starter og blogge i gjen for fullt. Outfit og sånn kommer senere, Tenkte og prøve noe nytt i dag med håret så følg med og si hva du synes. 

Og kommer nok ikke til og skje noe veldig stort mye i dag heller, Siden veldig Mange i Halden i dag er triste, I natt i dag morgen så døde en 17år gammel gutt her i Halden. Jeg selv kjennte han ikke noe serlig men trist at noen skal dø uansett. Han het Lars pettersen og bodde i Halden, hadde mange venner og trivdes vel her.

Kondolerer til Familien og vennene hans♥  

Uten det triste som da har skjedd så kan jeg informere om at må gjøre video kommer nok denne uken, Marie har vært bortreit i bondelandet så har ikke fått ordnet det. Men kommer. 

BYEN MED MARIE


Da reiser jeg snart en tur ned til byen med marie og outfit og sånn får dere litt senere. Ha en fin dag alle sammen.

Bloggen til Marie er MAILOMM  ♥

Slutter da innlegget med ett helt fantastisk web cam med værdens beste mini pc`n til mamma.  

trøtt og ubruklig


Heihei :-)

Våknet klokka ti og fikk ett lite sjokk, klokka blitt så mye? Jaja, men nå sitter jeg her og venter på mamma så jeg kan få meg en god frokost og bare slappe av litt.

planene i dag er litt usikkert enda, tenkte kanskje og dra med meg Marie ned til byen så skal jeg møte Susanne og få klærne mine og etter usikker. Kanskje spise litt is på mc donalds. Elsker isen der. 

 
hits