Justin biber (Therese - legg meg gjerne til som venn)
Justin biber

JUSTIN BIBER FANS?
Det er jo så utrolig mange som såkalt elsker Justin bieber. Og skjønner det gjodt han er ikke vondt og se på.  Han er en utrolig flink sanger men jeg kan ikke si det at jeg er det største Biber fanen her.

Hører nesten aldri på musikken hans, men har en venninne ( www.mailom.blogg.no ) som er mye større fan enn meg, altså mye større fan enn meg. Trur ikke jeg kan høre en eneste dag jeg er sammens med hun at hun ikke nevner han. Nevner han ikke en gang men tusen ganger og jeg sitter som ett dumt spørsmålstegn. HAHA! Føler meg litt dum.

Men en ting jeg har fått med meg er at en jente som heter Mariah fremstår for å være gravid med Justins barn. Ok der må jeg bare si..... OMFG, Kan man da være så intresert i å bli funnet av kjendiser, og bli hater av Justin fans? 
Jeg må si dette har jeg ikke noe som helst tru på at hun går med justins unge! Dette er nok bare PR KÅT! Men vis jeg tar feil og det er hans så jaja same shit, Men jeg trur absolutt ikke det at det er justins. Kanskje hun er gravid men ikke hans. 

Men tilbake til emmne, Tittet jo faktisk i en blogg som bare handlet om Justin biber og det står mye intresant der. Men er fortsatt ikke noe JB fan, kommer nok ikke til og bli det heller. Han har noen søte sanger men ikke noe jeg hører på og kjøper meg en billett og dra langt for og se han.
 

                                        Justin biber blogg i fra Norge  http://jdbnorway.blogg.no          


- Hva synes du om JB, er du noen fan eller ikke ?
 
hits