mote (Therese - legg meg gjerne til som venn)
mote

LOVE MY NEW SHOES


Hejhej søte lesere♥


I dag var mamma på shopping tur med en venninne og da fikk jeg nye sko av  hun. Elsker de allerede, har ønsket meg de lenge og holdt på og kjøpe de flere ganger men aldri noe av noen av gangene. Og nå var det salg der så vis jeg ikke bruker de så mye har jeg ikke kastet bort alt for mye penger heller. 


Kanskje jeg bruker de senere i dag når jeg skal til byen med Marie. Bloggen hennes er denne < marie  >

Hva synes dere'? Prates, senere kommer det antageligvis outfit bilder og litt forskjellig. XOXO

 

RÅTØFFE NYHETEN FRA BIK BOK


Morn Morn♥

Siden det ikke er så veldig mye og blogge om i dag uten om at jeg har vært i banken, ryddet rommet og vært i svergie så dropper jeg og blogge om det for nå. Ikke veldig morsomt og høre hvor langt jeg har kjørt, hvor mye bensin ble brukt osv.


Såå, har dere sett den nye looken som kommer til bik bok? Jeg liker den kjempe godt. Så tenkte og vise dere den.

Dem sier det at det er farger, mønster og blomster som er fortsatt på moten. Hva synes dere om dette?

Like or dislike?♥     

 

MIN GAMMLE BALL KJOLE MEN MED EN NY LOOK


Heihei♥

Var vel i sommer da jeg og en "venninne" tenkte oy den kjolen kunne blitt en skikkelig fin party kjole. Så vi bestemmte oss for og klippe den opp så den ikke var så ekstremt lang som den var.

Så vi klippet og styrtet som bare det vi.. Planen va jo at hun skulle sy den riktig og fikse den ferdig, Så om dere sikkert skjønner så  gikk ikke som planlagt.  Så nå må jeg nok en tur til mormor for å fikse den.  For jeg er ikke akkuratt den beste til å sy uten og sy meg fast eller noe. 

Elsker denne kjolen,, synes den var veldig fin sånn som den var lang og nydlig med hadde jo aldri fått brukt den til noe nyttig. Det holder med en kjole som bare henger i skapet og samler støv. 

Som dere ser på det ene bildet så er den ikke veldig pen nede i kantene. Men som jeg har sagt, jeg ELSKER den kjolen. Gleder meg til og bruke den igjen♥


- HVA SYNES DERE OM KJOLEN MIN ?
- HADDE DERE TATT SJANGSEN OG KLIPPE BALLKJOLEN DIN?


 

Vil du vinne to dager med Jan Thomas?
Som jeg har nevnt er jeg mye og titter på sidene til Jan Thomas og nå har dere fått en mulighet til og få være med Jan Thomas i to dager på sminke kurs og få litt ekstra hjelp med sikkert forskjellige ting. Ganske morsomt når man tenker på det.

  Så eneste dere trenger å gjøre er å trykke > HER <  Eneste dere skal er å svare på ett spørsmål og svare riktig og skriv en epost til dem og svar på spørsmålet dems. Alt står nøye forklart hva dere skal gjøre for å være med på konkuransen. 


Jeg selv skulle gjerne fått tips av Jan Thomas. Kom igjen å få sjangsen til og møte Jan Thomas og få være med på sminke kurs av han. 
 

HOT OT NOT - Vinter moten. Ville du brukt strikk?
Sjalabays! Mange rare ord kommer ut av min munn, utrolig greier. Men ja, som sikkert mange dere mote freekers vet så er strikk på moten denne høsten og vintern som kommer. Så er du en trikke Jente/Gutt?  

Absolutt ikke bokstavlig talt, men vill du brukt strikket genser , buker, luer ? Det er jo veldig moderne nå så det er mitt spørsmål til leserne i dag.

Jeg selv er veldig trikke jente, Denne høsten har jeg faktisk strikket en lue til meg selv i ROSA! Skeptisk om jeg kommer til og bruke den. Det er tross alt meg som har strikket den og jeg er ikke sånn som mormor akkuratt som kan strikke en hull genser, lue, skjerf ja you name it lism!  

En side jeg leser og tar mye ideer i fra er i fra den store > Jan thomas < Trykk på Jan Thomas kommer Happyday siden opp og dere kan få mye tips. Bra side og bli oppdatert i det nyeste.

- Vil / vil ikke bruke strikk denne høsten/ vintern ? Si din mening.

 
hits