Tur med kjæresten (Therese - legg meg gjerne til som venn)
Tur med kjæresten

ALT FOR TRØTT TIL OG GJØRE NOE...


Meen... Jeg må!

I natt har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt. Når jeg ikke sov så var det så stille her at det skulle nesten tru jeg var alene. For det er som regel så sover ikke alle samtidig. Men når jeg da endelig fikk sove så hørte jeg Kim le av mot i brøstet og mamma som våkna og bråka. Og da ble det jo den samtalen nede i der. UFF, skal ikke være lett.

Men i dag må jeg og Kim dra ned til byen tidlig så han kom seg på ett møte og jeg skal gjøre  noe greier. Synd at sentre ikke er åpnent så tidlig ass.

Men jo, tusen takk til dere som kom med tips til hva jeg kan blogge om. Fikk mye morsome tips, Som og filme en hel dag som jeg gjør. Mye morsomt♥Må beklage over det at bildene på bloggen blir litt rotete. Men bildene passer ikke inn i bloggen og jeg setter den på tusen men blir fortsatt for små. Så vis noen av dere vet ossen man kan få bildene større på en enkel måte så spytt ut.♥
 

GÅ TUR MED KJÆRESTEN OG GOD MIDDAG


Heihei :-)

Er vel egentlig ikke mye og opptatere idag men i dag bestemte jeg og Kim oss får å gå ned til nærmeste mat butikk og handle middag for oss. Siden ingen andre var hjemme så gikk vi ned i snø stormen ute. Og meg med uggs og snø funker ikke særlig bra må jeg si. Bare skleeeii, utrolig at jeg ikke ramla en eneste gang hehe.  

hits